Företagsfotografering

Självklart fotograferar vi allt mellan himmel och jord, men det vi är bäst på är att porträttera vanliga människor. Att ta vackra bilder av professionella modeller har sina svårigheter, men att få fina bilder på oss vanliga är något helt annat. Vi fokuserar mycket på att den vi fotograferar ska slappna av och glömma allt vad fotografering heter. Att få den bästa portättbilden handlar väldigt lite om kameror och teknik utan mest om den personliga kontakten.

Många av oss vuxna tycker att fotografering förknippas med något jobbigt som man ibland bara måste. Vi vet att nervositet är något man kan prata eller skoja bort och plötsligt glömmer alla att tänka på hur obekvämt det kan vara att bli fotograferad. Alla år som skol- och förskolefotografer har bland annat lärt oss att smidigt och effektivt fotografera många människor på kort tid. Att skapa en gruppbild med människor är som att göra en blombukett. Vi har den erfarenhet som krävs för att få till en fin gruppbild oavsett om den består av 5 eller 90 personer.

Vår studio är stor och vi har bra möjligheter att fotografera stora gruppbilder och stora produkter hos oss. Självklart så åker vi gärna till er och fotograferar på plats om det passar er bättre. Är det en omfattande fotografering så brukar vi vara två fotografer. Kontakta gärna oss för en offert!

Kontakta oss

Personalporträtt på Volkswagen i Täby.

Skapa konto

Fyll i din e-postadress och ange ett lösenord på minst fyra tecken.

Sidan fungerar bäst med Javascript aktiverat.