Vi fotograferar dig och dina favoriter

I vår studio har vi lugn och ro. Fotograferingen får inte ske under stress. Vi bokar ordentligt med tid så att små barn hinner vänja sig, ni hinner byta om, kanske amma, alla hinner komma etc. Om viljan finns och vädret tillåter kan man lätt komplettera studiobilderna i vår fina utomhusmiljö.

Grupper

En bild på hela släkten, familjen eller vännerna är ett ovärderligt avtryck i en annars så föränderlig värld. När framtiden ser tillbaka är det gruppbilden som säger mer än tusen ord.

Porträtt

Ett porträtt med glimten i ögat förmedlar personligheten bäst oavsett om bilden skall hänga hos mormor, barnbarnen eller i styrelserummet.

Barn

Barn blir stora utan att man vet ordet av. En bild på ett barn bevarar en glimt av det som är nu och som så snabbt blev då.

Högtider

Alla högtider är milstolpar i våra liv, oavsett om det är dop, konfirmation, student eller bröllop. Att föreviga dessa är inte bara tradition utan även ett sätt att dela med oss av våra stora stunder i livet.

Boka tid

Det går att boka tid här på hemsidan, men hittar ni ingen lämplig tid kan ni alltid kontakta oss, så hittar vi säkert en tid som passar. En studiofotografering tar normalt ca 1 timme och kostar mellan 800-1200 kr. Bilderna kan ni sedan beställa via vår webbshop.

Skapa konto

Fyll i din e-postadress och ange ett lösenord på minst fyra tecken.

Sidan fungerar bäst med Javascript aktiverat.